Tarieven

Tarieven per 1 februari 2021

  • intake en acupunctuurbehandeling                   €70,00
  • acupunctuur                                                                 €62,50
  • kinder acupunctuur en/of tuina t/m 12 jaar    €50,00

Tot 1 februari 2020 betaalt u €60,00 voor de acupunctuur behandeling, maar wordt u vast geïnformeerd over de behandeling. 

U krijgt de factuur direct  na de acupunctuur behandeling mee. Deze kunt u declareren bij de zorgverzekeraar. De betaling kunt u na afloop van de behandeling voldoen met pin.

Per verzekering en aanvullend pakket is de de vergoeding verschillend. Voor een indicatie van de vergoeding door uw zorgverzekering, kunt u kijken op www.acupunctuur.nl.

Het bijgewerkte vergoedingsoverzicht voor acupunctuur in 2021 kunt u hier vinden.

Voor de exacte informatie over vergoedingen kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk voor de vergoeding bij de zorgverzekering. Natuurlijk is het altijd goed om met de huisarts of specialist te overleggen en te informeren over de aanvullende acupunctuur behandeling.

Sinds 1 juni 2009 is het verplicht het Burger Service Nummer op te nemen in de administratie en de factuur. Graag tijdens de eerste afspraak hiervoor uw zorgpas of identiteitsbewijs meenemen.

Indien u verhinderd bent, kunt u 24 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten.

Door gebruik te maken van een behandeling bij Acupunctuur-Waterland gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze worden hieronder beschreven.

Algemene Voorwaarden Acupunctuur-Waterland  


 
Zoek voor grote vraagstukken een oplossing als ze nog klein zijn. ~Lao Tse~